Van Gezinsbode.nl van 20 augustus 2018.

Afbeeldingsresultaat voor werkinzicht

Het ‘Werkfestival’ is 31 oktober op het Suikerunie terrein in Groningen, een plaats voor alle inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op ander werk.

Geen reguliere banenbeurs met mannen in pakken achter stands in een doolhof van banners, maar een spetterend festival met als centrale thema ‘Werk’. Denk aan foodtrucks, live muziek, entertainment en een unieke programmering rondom de actualiteit van werkend Noord Nederland. Werk in Zicht verwacht 10.000 bezoekers en 250 standhouders te mogen ontvangen en wil in ontspannen festivalsfeer mooie ontmoetingen faciliteren.

Bezoekers kunnen zich vanaf 1 september aanmelden op www.werkfestival.nl. Alleen na aanmelding krijg je toegang tot de Networkapp. Een app die ondersteunt om alles uit het festival te halen. Bedrijven die deel willen uitmaken van de line up kunnen zich nu al aanmelden via de site.

Het Werkfestival is een initiatief van Werk in Zicht. Het samenwerkingsverband tussen 24 gemeenten, UWV en SW-bedrijven in de arbeidsmarkt Groningen en Noord Drenthe.

 

NB.

Bijgaand de folder die door de organisatie is uitgegeven.

Meer info op de site: https://werkfestival.nl/